iPhone

PREGLED NAD PREJETIMI NAROČILI

Vsa prejeta naročila lahko sedaj spremljate na enem mestu. Prikazane so vam vse pomembne informacije na prejetimi naročili. Hiter pregled vseh prejetih naročil vam omogoča vpogled v podrobnosti in sicer: za katero stranko se gre, kdo je prodajalec oz. komercialist, ki je ustvaril prejeto naročilo, skupen  znesek, datum ustvarjenja, unikatno zaporedno številko prejetega naročila ter status, ki ponazarja v kateri fazi se nahaja. Prejeto naročilo lahko na hiter in preprost način ustvarite kar iz pregleda prejetih naročil.

PREGLED FAZ PREJETIH NAROČIL

V vsakemu trenutku lahko preverite fazo prejetega naročila ali ponudbe. Prejeto naročilo je lahko v fazi 'osnutek ponudbe', 'poslana ponudba', 'prejeto naročilo', 'prodaja za fakturiranje' ali v fazi 'končano'. Vsakemu dokumentu lahko fazo zelo hitro spremenite in sicer že samo s klikom na željeno fazo.  Prav tako lahko faze tudi dodate, odstranjujete ali po potrebi celo spreminjate njihovo zaporedje oz. vrstni red.

 

Preprost pregled izdanih računov vam ponuja veliko informacij na enem mestu. Na hitrem pregledu vam prikaže stranko, datum, številko, prodajno skupino, izvorni dokument, saldo, vrednost brez DDV, skupno vrednost ter stanje računov. Vidna je tudi skupna vsota vseh izdanih računov. Različni dodatni filtri in pogledi vam omogočajo prilagoditev pogleda po vaši želji.

Za privlačne preglede lahko uporabite različne tehnike prikazovanja

Analizirajte izdane račune in iz analize pridobite natančne informacije, ki vas zanimajo. Prikazane rezultate lahko poleg različnih tehnik prikazovanja vidite po poljubnih filtri kot so: komercialist, stranka, stanje računa. prodajna skupina, obdobje, znesek, številka računa.

Analiza prejetih naročil

Za urejeno in pregledno statistiko lahko uporabite različne tehnike prikazovanja

Odoo - Sample 1 for three columns

Tabelarični pregled

 

Odoo - Sample 2 for three columns

Tortni grafikon

 

Odoo - Sample 3 for three columns

Črtni grafikon