UPRAVLJANJE SKLADIŠČ

V-ERP skladiščni sistem, je sistem upravljanja skladišč tako za mala kot velika podjetja.  V-ERP ponuja napredne funkcionalnosti kot so: 

BOLJŠE UPRAVLJANJE ZALOG,

POROČANJE IN NADZORNA PLOŠČA

 

Zmanjšajte svoje procesne čase, avtomatizirajte transakcije, zmanjšajte obseg zalog in dobijte popolno sledljivost na vseh operacijah z ERP sistemom. Ni več nepotrebnega spremljanja porabe ali iskanja izgubljenih oziroma manjkajočih artiklov, kar pomeni, da se artikli v trenutku preselijo iz ene lokacije na drugo. S pomočjo boljšega upravljanja zalog lahko z V-ERP prilagodite vašo nabavo glede na vaše potrebe.

V-ERP omogoča analiziranje učinkovitosti vašega skladišča ter tako omogoča izboljšanje skladiščnega procesa. S skladiščnim sistemom V-ERP lahko pridobite informacije v realnem času, ki jih potrebujete, da boste lahko sprejeli ustrezne odločitve. Na nadzorni plošči si lahko oblikujete lastne elemente ter tako imeli hiter pregled nad vašo učinkovitostjo. Poročila lahko tudi delite z drugimi ter si jih prilagodite na svoje potrebe.

IZBOLJŠAN DELOVNI PROCES

 

V-ERP sistem vam glede na vaša logistična pravila pripravi vse postopke kot so: pravila potiskanja, pravila vlečenja, sistem po naročilu, minimalna dovoljena zaloga itd. Optimizirajte si načrtovanje delovnega procesa in delovnih mest  načrtovalcem ter tako zmanjšajte čase delovnih procesov.

MOŽNOST POPOLNE SLEDLJIVOSTI

 

Zaloga je z V-ERP vedno pod kontrolo. To dosežete s sledenjem vseh preteklih in prihodnjih transakcij zaloge. Omogočeno je podrobno sledenje korakom upravljanja zaloge in to ne samo na vaših skladiščih, ampak tudi na lokacijah kupcev, dobaviteljev in proizvodnje. Brskajte po sledljivem materialnem toku in tako pridobite jasno sliko kaj se je dogajalo z določenimi artikli ali pošiljkami.

SLEDENJE SERIJSKIH ŠTEVILK

 

Pri prav vsakem koraku materialnega toka dobave ali prejema vam V-ERP omogoča dodeljevanje serijskih številk. Skladiščni sistem V-ERP vam omogoča sledenje proizvodnjih serij (enakih artiklov) ali logističnih artiklov (palet, škatel, itd.). Tako vam bo v pomoč pri sledljivosti materialnega prometa.