REŠITVE V OBLAKU 


SESTAVLJANJE PONUDB  

 

Ponudbe so sestavni del poslovnega procesa. Tabla vam omogoča, da ponudbo ustvarite po svojih željah in dimenzijah. Uporabite lahko predloge in sestavite privlačno, profesionalno ponudbo v le nekaj minutah. Ponudbo kasneje pošljete preko e-pošte, ki jo bo stranka lahko podpisala kar online na portalu strank. Če stranka želi sporočiti kakšen popravek ponudbe, bo to lahko storila preko za to namenjena portala strank. Na tem portalu je možen vpogled v vse pretekle ponudbe, tako zavrnjene kot potrjene. Za pospešitev in povečanje prodaje predlagamo uporabo navzkrižne prodaje in popuste.

ELEKTRONSKO PODPISOVANJE


Naj postane faksiranje ali skeniranje preko e-pošte preteklost. Tabla ponuja elektronsko podpisovanje. Svojim strankam omogočite, da potrdijo in podpišejo ponudbo kar online preko portala strank. Up-selling tehnike lahko stranki poleg željenih artiklov ponudite tudi opcijske artikle, ki jih stranka poljubno doda v košarico oz. ponudbo. Tabla predlaga, da prihranjen čas porabite za fokusiranje na p rodajo in ne za beleženje podatkov. 

UČINKOVITA KOMUNIKACIJA

 

 

Tabla omogoča, da vso preteklo komunikacijo, ki ste imeli s stranko lahko sedaj najdete na enem mestu. Vašim strankam pošljite ponudbe z jasnimi cenami in jim ponudite možnosti da jih sprejmejo, zavrnejo ali povprašajo po več informacijah. S stranko lahko komunicirate direktno preko programske opreme za sporočanje in tako spremljate zgodovino vaših pogovorov tudi na vsaki ponudbi posebej. Tako ne izgubite sledi zgodovine komuniciranja in sledite  o čem ste s stranko komunicirali pri vsaki ponudbi posebej.